
-
بررسی تأثیر تأمین مالی به هنگام برعملکرد اجرائی طرح های بزرگ برق آبی کشور در شرکت توسعه منابع آب ونیروی ایران
- موضوع : مدیریت
- فرمت اصلی فایل : doc
- تعداد صفحات : 108
- حجم فایل: 1.44 mb
چکیده :
در سالهای گذشته روند مصرف انرژی برق بهدلیل رشد و توسعه ملی روبه فزونی نهاده تا جایی که در سال 1390 میزان سوختهای فسیلی مصرفی گاز طبیعی و فرآوردههای نفتی معادل 385.5 بشکه نفت خام بوده است. از این میزان معادل 306.1 بشکه نفت خام مستهلک شده است که معادل 79.4 درصد میباشد. این میزان سوخت فسیلی به هدر رفته و تبدیل به گازهای آلاینده زیست محیطی گردیده است. با ساخت نیروگاههای برقآبی میشود از این امر جلوگیری کرد زیرا انرژی برقآبی نیازی به سوزاندن سوختهای فسیلی ندارد.
توسعه سدها و نیروگاههای برقآبی در این راستا میباشد؛ اما یکی از چالشهای مهم پیشرو تأمین مالی بههنگام جهت اتمام بهموقع و بهرهبرداری از نیروگاهها میباشد. در این تحقیق با بررسی مدلهای بهکار رفته در جهان برای تأمین مالی اینگونه طرحها در پی شناسایی روشهای بهتر تأمین مالی ممکن میباشد و از طرفی با محاسبه هزینه فرصت از دسترفته اثر دیرکرد در بهکارگیری اینگونه طرحها را نشان میدهد. روش تحقیق بهکارگرفته شده توصیفی-پیمایشی میباشد.از نتایج بهدست آمده استنباط میشود همانگونه که در جهان با آزادسازی نرخ برق تمایل سرمایهگذاری و مشارکت تأمین کنندگان مالی افزایش یافته.
در ایران نیز با واقعی شدن نرخ برق میتوان منابع مالی لازم را در جهت ساخت نیروگاههای برقآبی هدایت کرد.
مقدمه:
یکی از نگرانی های کشورهای جهان دراین دوران، عقب افتادگی ازحرکت سریع وپر شتاب توسعه است. یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشور ها توسعه اقتصادی و به تبع آن توسعه صنایع است، برای دستیابی به آن نیاز به تأمین انرژی الکتریکی موردنیاز صنایع میباشد، کشورهای درحال توسعه جهان در پی افزایش تولید برق از راه احداث نیروگاههای جدید هستند.
کشور ایران که قرار است مسیر رشد وتوسعه را در قالب سند چشم انداز وبرنامه های توسعه بپیماید،احداث وتوسعه نیروگاههای جدید برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون انرژی برق (نرخ رشدآن در حال حاضر بین 7 تا 8 درصد درسال میباشد) را در دستور کار خویش قرار داده است.
اما زمان دسترسی به منابع مالی بدون هیچ کم وکاستی برای احداث نیروگاه های جدید گذشته است واکنون باید برای غلبه براین چالش راهکار دیگری پیدا کند اکنون باید باتکیه برعلم ودانش و بهکارگیری فنآوریهای جدید به دنبال حل مشکلها ورفع چالشها بود. درجهان امروزتأمین منابع مالی برای اجرای پروژههای عمرانی و زیربنایی از مهمترین مسائل در زمینه مدیریت مالی است که همگام با سایر علوم با سرعت زیادی در حال پیشرفت و گسترش میباشد ، به نحوی که تقریبا هیچ پروژهای بدون کمک گرفتن از ابزارهای این دانش به نتیجه نمیرسد. با این دانش میتوان از منابع موجود مالی استفاده بهینه نمود و جهت اجرای بهتر پروژهها برنامهریزی نمود .
افزایش سرمایه گذاری پیش شرط قطعی توسعه اقتصادی است وشیوههایی که جوامع مختلف برای تأمین مالی پروژه های سرمایهگذاری ابداع یا انتخاب میکنند ، نقش مهمیدر تسهیل سرمایهگذاری ، ودرنتیجه ، تسریع توسعه اقتصادی آن جوامع ایفا میکند.
امروزه جوامع بشری با سرعت بسیار زیادی به سوی توسعه در حال حرکت هستند . توسعهای که در سایه آن امکان بهبود کیفیت و رشد بلندمدت اقتصادی و رفاه اجتماعی وجود داشته باشد . از اینرو یکی از معیارهای اندازهگیری و ارزشگذاری کشورها ، سرعت توسعه میباشد .
بیشک یکی از کلیدهای دستیابی به رشد بلندمدت اقتصادی،توسعه مالی است . مطمئناً کشورهایی در مسیرتوسعه قرارخواهند گرفت که با بررسی و مطالعه نیاز جوامع خود ، پروژهها و طرحهای بزرگ و کوچکی را تعریف نموده و نسبت به اجرای آنها اقدام نمایند. امروزه نیز شاهد آن هستیم که پروژههای بسیار بزرگ عمرانی، صنعتی، تحقیقاتی و... در گوشه و کنار جهان در حال اجراء میباشد و حجم زیادی از منابع مالی را به خود جذب نمودهاند .
این پروژهها نیز تنها درصورتی با موفقیت به تحقق خواهند پیوست که بتوان ابعاد مختلف آن را با ابزارها و روشهای نوین علمیمدیریت نمود. یکی از این روشهای نوین علمی، علم مدیریت مالی است که همگام با سایر علوم با سرعت زیادی در حال پیشرفت و گسترش میباشد ، به نحوی که تقریبا هیچ پروژهای بدون کمک گرفتن از ابزارهای این دانش به نتیجه نمیرسد. با این علم میتوان از منابع موجود مالی استفاده بهینه نمود و جهت اجرای بهتر پروژهها برنامهریزی نمود .
تأمین منابع مالی اولویت اصلی پیشرفت هرپروژهای محسوب میگردد ، با توجه به اینکه در سالهای اخیراز راههای مختلف مانند فروش اوراقمشارکت با افزایش جذب نقدینگی بازار پول کشور روبهرو بودهاست، طراحی و انتشار اوراق مشارکت، ابزاری مالی و شیوهای جدید را در تأمین مالی طرحهای عمرانی- انتفاعی دولت و طرحهای سودآور شرکتها و سایر مؤسسههای انتفاعی پدید آورد که در عین حال زمینه مشارکت عمومیرا در سرمایهگذاری در این گونه طرحها فراهم کرد. اما در عمل این روشها هم نتوانستهاند بهطور کامل نیازهای مالی پروژهها را مرتفع سازند.
اندیشیدن راهکاری برای تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه از مراحل اولیه اطمینان از به انجام رسیدن پروژه است. در این بین مسأله جذب منابع مالی خارجی راهکاری مورد توجه برای تأمین مالی پروژهها با حجم مالی بالا میباشد. هر چه نیاز مالی، حجم مالی و حساسیت پروژه بالاتر باشد توجه طرفین معامله برای مهیا کردن شرایط بهتر و دقیقتر بیشتر میشود.
در کشور ما که براساس دستهبندی بانک جهانی کشوری درحال توسعه محسوب میشود و نیاز به ساختارهای زیربنایی دارد، مسأله جذب منابع خارجی مهم و موردتوجه است. نکته مهم در این زمینه اهمّیت نقش کشور میزبان پروژه در برقراری ثبات و امنیت در زمینههای اقتصادی ، سیاسی، قوانین و مقررات و عوامل و زمینههای مورد توجه هر صنعت و کشور برای جذب منابع خارجی میباشد. مسأله ریسکها و مدیریت صحیح آنها نیز مسألهای است که میتواند در مورد تأمین مالی پروژه بسیار تأثیرگذار و مورد توجه باشد.
این تأمین مالی میتواند در حالت کلی به شکل استقراض از بانکهای خارجی یا مؤسسههای مالی بینالمللی یعنی همان شکل وام که در اصطلاح به آن فاینانس میگویند باشد یا به شکل سرمایهگذاری خارجی باشد. استفاده از منابع مالی و خطوط اعتباری خارجی که در ایران به نام فاینانس متداول گردیده برای اجرای پروژهها و خرید تجهیزها و کالاهای سرمایهای طرحهای تولیدی و همچنین خدمات فنی و مهندسی پروژهها، براساس قراردادهای مالی منعقده با اعتباردهندگان خارجی صورت میپذیرد.
اکثر سرمایهگذاران دردنیا و اقتصادهای پیشرفته کمتر از 30 درصد منابع مالی پروژهها را خود تأمین میکنند و 70 درصد مابقی آن را از طریق روشهای مختلف تأمین منابع مالی تجهیز میکنند .
اما در ایران و پروژههای عمرانی که توسط دولت انجام میپذیرد ، تنها منابع موجود ، منابععمومیو یا فروش اوراقمشارکت و فاینانس با اخذ سودهای کلان میباشد ، که این مسئله سبب روبرو شدن با محدودیت منابع روبهرو است.
فهرست مطالب
مقدمه: 2
فصل اول 4
بیان مسأله پژوهش: 5
اهمّیت و ضرورت پژوهش: 5
اهداف پژوهش: 6
I. اهداف اصلی: 6
II. اهداف فرعی: 6
مدل : 7
فرضیههای تحقیق : 8
روش تحقیق : 8
قلمرو تحقیق (موضوعی- زمانی – مکانی) 8
جامعهآماری : 8
روش محاسبه تعداد نمونه : 9
روش نمونه گیری: 9
کتابخانه ای: 9
روش تحلیل دادهها : 9
تعریف واژهها و متغیّرها : 9
فصل دوم 11
بخش اول : 12
مقدمه 12
ساختار تأمین مالی جهت ا جرای طرح های نیروگاهی برقآبی درجهان: 13
طرحهای توسعه ای: 15
طرحهای ملی: 15
طرحهای تجاری: 16
ساختار تأمین مالی جهت اجرای طرح های نیروگاهی برقآبی درشرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران : 17
منابععمومی: 17
سایر منابع: 18
درآمد اختصاصی : 18
مشارکت : 19
اوراقمشارکت: 19
فاینانس(تسهیلات بلند مدت مالی- تأمین منابع مالی ارزی- خطوط اعتباری خارجی) 21
2-1-2) مطالعات مالی طرح 27
3-1-2) اهداف کلی و اصولی مطالعات مالی طرح 29
4-1-2 ) هدفهای خاص مطالعات مالی طرح 31
2-2) بخش دوم : فرایندهای اصلی مطالعات 32
1-2-2)اطلاعات ویژه و تحلیلهای پایه : 32
2-2-2) ارزیابی منابع مالی طرح : 33
3-2-2) ارزیابی ظرفیت وامگیری: 33
4-2-2 ) تخصیص سرمایهگذاریها: 34
5-2-2) باز پرداخت سرمایهگذاریها: 34
3-2 ) تأمین منابع مالی : 35
1-3-2)معرفی روشهای مناسب جهت تأمین منابع مالی برای اجرای طرح های تملّک دارائیهای سرمایهای:( قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) – مدیریت طرحهای عمرانی) 35
قراردادهای نوین مهندسی 35
الف- قرارداد احداث ، بهرهبرداری ، انتقال (ساخت– بهره برداری– واگذاری) : 36
ب) قرارداد احداث ، تملّک ، بهرهبرداری (ساخت – تملک – بهره برداری): 38
ج) قرارداد احداث ،( تملّک ، بهرهبرداری ،انتقال) : 38
چ) قرارداد( احداث،انتقال،بهرهبرداری) : 38
د) قرارداد( احداث،اجاره،انتقال): 38
ه) قرارداد ساخت و انتقال: 39
و) قرارداد بیع متقابل : 39
نقاط قوّت : 41
نقاط ضعف: 42
استفاده از ابزارهای مالی اسلامی (صکوک) 43
اصول و مبانی ابزارهای مالی اسلامی (صکوک) 43
کارکرد های ابزارهای مالی اسلامی 43
ویژگی های اوراق بهادار اسلامی (صکوک) 45
أ. مالکیت صاحبان اوراق 45
ب. کیفیت توزیع سود 45
ج. تضمین اصل سرمایه 47
تفاوت صکوک با اوراق قرضه (اوراق ربوی با درآمد ثابت) 49
مزایای ششگانه صکوک 50
2-3-2) سابقه تاریخی : 51
فصل سوم 53
1-3 ) مقدمه : 54
2-3) جامعهآماری و نمونه : 54
3-3) روش جمعآوری دادهها 55
4-3) متغیّرهای تحقیق : 56
5-3) نحوه انجام فعا لیت در این پایاننامه : 56
6-3)روش اجرای تحقیق: 56
1-6-3: طرح های تملّک دارائیهایسرمایهای که انتخاب شدهاند 57
الف ) معرفی طرح های خاتمه یافته : 57
1- نیروگاه برقآبی کارون3 : 57
2- نیروگاه برقآبی کرخه : 58
3- نیروگاه برقآبی مسجدسلیمان : 58
4- نیروگاه برقآبی کارون4: 59
ب) معرفی طرح های نیمه تمام و در حال اجراء: 60
1- نیروگاه آبی گتوند علیا : 60
2- نیروگاه برقآبی سیمره : 61
3- نیروگاه برقآبی رودبار لرستان : 62
4- طرح سد و نیروگاه داریان 63
2-6-3- معرفی چند طرح در خارج از کشور 63
سد و نیروگاه"هووردام"در کشور آمریکا 63
سد و نیروگاه نم تئون 2 در کشور لائوس 64
3-6-3- استفاده از روشهای تأمین منابع مالی موجود در بخشهای نیروگاه های برقآبیخارجی 65
فصل چهارم 67
1-4 ارائه اطلاعات و ارقام و بررسی آنها 68
1-1-4 )طرح تملّک دارائیهایسرمایهای نیروگاه کرخه 68
2-1-4 ) طرح تملّک دارائی سرمایهای سد و نیروگاه مسجد سلیمان : 69
3-1-4) طرح سد و نیروگاه کارون3 : 70
4-1-4) طرح سد و نیروگاه کارون4 : 71
1- 2-4) طرح های تملّک دارائیهایسرمایه نیمه تمام : 72
2-2-4) طرح سد و نیروگاه گتوند علیا 72
3-2-4) طرح سد و نیروگاه سیمره : 73
4-2-4) طرح سد و نیروگاه رودبار لرستان : 74
طرح سد و نیروگاه داریان: 75
تجزیه و تحلیل دادهها : 76
فصل پنجم 90
1- 5- خلاصه : 91
2-5-نتایج مبتنی برفرضیه اصلی تحقیق: 91
3-5-نتایج مبتنی برفرضیههای فرعی تحقیق: 91
4-5-پیشنهادهای مبتنی برفرضیهها: 92
5-5- محدودیتهای پژوهش: 96
منابع و مآخذ: 98
عنوان: بررسی تأثیر تأمین مالی به هنگام برعملکرد اجرائی طرح های بزرگ برق آبی کشور در شرکت توسعه منابع آب ونیروی ایران
فرمت : doc
تعداد صفحات: 108

-
ارزیابی عملکرد مالی بانکها با استفاده از روشهای غیرپارامتری
- موضوع : مدیریت
- فرمت اصلی فایل : doc
- تعداد صفحات : 94
- حجم فایل: 0.56 mb
چکیده
مسأله اصلی تحقیق: ارزیابی عملکرد سازمانها در جهتگیری تصمیمات استراتژیک آتی آنها نقش اساسی دارد و به دلیل اهمیت این موضوع، تحقیق حاضر به آن میپردازد.
هدف اصلی تحقیق: هدف این تحقیق ارزیابی عملکرد مالی بانکها با استفاده از روشهای غیرپارامتری(تحلیل پوششی دادهها) در بانک کشاورزی استان اردبیل میباشد.
سؤال اصلی تحقیق: تا چه اندازه عملکرد نسبی بانکهای کشاورزی در استان اردبیل را میتوان با استفاده از تکنیک غیرپارامتری تحلیل پوششی دادهها اندازهگیری کرد.
متغیرهای اصلی تحقیق: در این تحقیق نسبته ای مالی و متغیرها برای ارزیابی عملکرد شامل نقدینگی، ساختار دارایی، سودآوری، کفایت سرمایه است.
روش تحقیق: در این تحقیق از روش تحلیل پوششی دادهها، از مدل ترکیبیDEA- TOPSIS برای ارزیابی کارایی مالی شعب بانکها و رتبهبندی آنها استفاده شده است. این روش از دو واحد تصمیمگیری مجازی A واحد تصمیمگیری و i واحد تصمیمگیری، برای تعیین بهترین و بدترین میزان کارایی نسبی هر واحد تصمیمگیری استفاده خواهیم کرد. از دو مقدار به دست آمده برای کارایی، به کمک روش TOPSIS برای ایجاد یک شاخص به نام نزدیکی نسبی(RC) به I واحد تصمیمگیری استفاده میکنیم. این تحقیق از نظر هدف یا ماهیت کاربردی است. روش گردآوری دادهها به صورت اسناد کاوی بوده است.
جامعه آماری: حجم جامعه آماری این تحقیق جامعه آماری در این پژوهش، شامل شعب بانک کشاورزی استان اردبیل است.
روش جمعآوری دادهها: دادههای خام مورد نیاز این تحقیق از طریق مراجعه به گزارشهای مالی شعب بانک کشاورزی اردبیل و از طریق بانکهای اطلاعاتی مربوط به اطلاعات بازار سرمایه استخراج میگردد.
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات: روش تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از تحلیلهای توصیفی برنامهریزی ریاضی است. اجرای مدلها از طریق نرمافزار LINGO صورت خواهد گرفت.
کلمات کلیدی: نقدینگی، ساختار دارایی، سودآوری، کفایت سرمایه، تحلیل پوششی دادهها
فهرست مطالب
چکیده 1
فصل اول. کلیات تحقیق
1-1- مقدمه 3
1-2- بیان مسأله 4
1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق 5
1-4- چارچوب نظری تحقیق 5
1-4-1- مبانی نظری تحلیل پوششی دادهها 6
1-5- فرضیه تحقیق 8
1-6- اهداف تحقیق 8
1-7- تعریف متغیرها 8
1-8- قلمرو تحقیق 9
فصل دوم. ادبیات تحقیق
2-1- مقدمه 11
2-2- اهداف واحدهای انتفاعی 12
2-2-1- حداکثر نمودن سود 12
-2-2- حداکثر نمودن ثروت 13
2-3- نقش مدیران مالی در واحدهای انتفاعی 13
2-4- مفهوم عملکرد شرکت 14
2-5- ارزیابی عملکرد 16
2-5-1- اهمیت و ضرورت ارزیابی عملکرد 17
2-6- ارتباط پاسخگویی و اندازهگیری عملکرد 18
2-7- رویکردهای موجود پیرامون معیارهای عملکرد 19
2-8- معیارهای ارزیابی عملکرد مالی 21
2-8-1- معیارهای عملکرد حسابداری 21
2-8-1-1- نسبت بازده حقوق صاحبان سهام 21
2-8-1-2- نسبت بازده داراییها 22
2-8-3- معیارهای عملکرد اقتصادی 23
2-9- سود حسابداری 25
2-9-1- اهداف گزارشگری سود حسابداری 26
2-9-2- سودمندی سود 27
2-10- نرخ بازده داراییها(ROA) 28
2-10-1- محاسبه نرخ بازده داراییها(ROA) 28
2-10-2- ایرادات وارد بر نرخ بازده داراییها(ROA) 29
2-11- تئوری ها و مدل ها 30
2-11-1- مدل(DEA) پوششی دادهها 30
-12- رتبه بندی با استفاده از مدل ابرکارایی 30
2-13- پیشینه تحقیق 33
2-13-1- تحقیقات داخلی 33
2-13-2- تحقیقات خارجی 35
فصل سوم. روش اجرای تحقیق
3-1- مقدمه 46
3-2- روش تحقیق 47
3-3- جامعه آماری 48
3-4- محاسبه حجم نمونه 48
3-5- روش گردآوری اطلاعات 48
3-6- روش تجزیه و تحلیل دادهها 49
فصل چهارم. تجزیه و تحلیل دادهها 50
4-1- مقدمه 51
4-2- نتایج تحلیل پوششی دادهها 52
فصل پنجم. نتیجهگیری و پیشنهادها
5-1- مقدمه 68
5-2- نتایج تحقیق 69
5-3- پیشنهادات بر اساس یافته های تحقیق 74
5-4- پیشنهادات به محققین آتی 74
5-5- محدودیت های تحقیق 75
منابع 76
پیوست 80
«فهرست اشکال»
شکل1-1- روشهای پارامتری و غیر پارامتری تحلیل پوششی دادهها 7
فهرست جداول
جدول 1-1- نسبتهای مالی و متغیرها برای ارزیابی عملکرد 9
جدول 3-1- نسبت های مالی و متغیرها برای ارزیابی عملکرد مالی 47
جدول 4-1- نسبتهای مالی استخراج شده برای شعبه اردبیل 52
جدول 4-2- ورودی و خروجی واحد IDMU 57
جدول 4-3- خروجیها و ورودیهای ADMU 60
جدول 4-4- نتایج نهایی مدلها و شاخص RC 64
جدول 4-5- رتبهبندی نهایی شعبات بر اساس شاخص RC 66
جدول 5-1- ورودی و خروجی واحد IDMU 70
جدول 5-2- خروجیها و ورودیهای ADMU 71
جدول 5-3- رتبه بندی نهایی شعبات بر اساس شاخص RC 72
فهرست نمودار
نمودار 2-1- رویکردهای ارزیابی عملکرد 19
عنوان : ارزیابی عملکرد مالی بانکها با استفاده از روشهای غیرپارامتری
فرمت : doc
تعداد صفحات :94

-
مطالعه ارتباط اجزاء سرمایه فکری با عملکردمدیریت ارتباط با مشتریان CRM کارکنان بانک سپه منطقه مرکزی تهران
- موضوع : مدیریت
- فرمت اصلی فایل : doc
- تعداد صفحات : 111
- حجم فایل: 3.09 mb
چکیده
سرمایه های فکری یکی از مهمترین دارایی های سازمانی است که امروزه در سازمان ها شناخته شده است. در نگرش های نوین مدیریت بهره گیری از دارایی های چون سرمایه انسانی ، سرمایه ساختاری و سرمایه های ارتباطی در توسعه کسب کار ها نقش بسزایی دارد در این میان بانک ها به عنوان یکی از سازمان های خدماتی بهره گیری از چنین سرمایه هایی را در دستور کار خود قرار داده اند. از سوی دیگر مشتریان و ایجاد ارتباط مناسب با آنها و مدیریت این ارتباط نیز در بانک ها بسیار حائز اهمیت است اما سوال اساسی این است که چطور می توان با بهره گیری از سرمایه های فکری به عملکرد مطلوب در مدیریت ارتباط با مشتریان دست یافت.
این مسئله موضوع اصلی پژوهش حاضر را به وجود آوره است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه جمع آوری اطلاعات پژوهش توصیفی از شاخه همبستگی می باشد . جامعه مورد مطالعه در این پژوهش کلیه کارکنان شعب مرکزی بانک سپه در شهر تهران می باشد برای محاسبه ی حجم نمونه از آنجا که حجم جامعه مورد مطالعه 400 نفر می باشد یک نمونه 196 نفری با تکیه بر فرمول کوکران در نظر گرفته شده است. همچنین روش نمونه گیری انتخابی احتمالی از نوع تصادفی ساده می باشد.ابزار گرد آوری اطلاعات پرسشنامه بوده که ویژگی های روایی و پایایی آن با استفاده از روایی محتوا و آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفته است.
نتایج حاصل از آزمون فرضیه های تحقیق که با استفاده از آزمون همبستگی عملیاتی شده است نشان می دهد.بین اجزای سازنده سرمایه های فکری که شامل سرمایه های انسانی ،سرمایه های ساختاری ، سرمایه های ارتباطی و عملکرد مدیریت ارتباط با مشتریان رابطه وجود دارد. همچنین نتایج نشان می دهد که سرمایه ارتباطی بیشترین تاثیر و سرمایه انسانی کمترین تاثیر را بر مدیریت ارتباط با مشتریان دارد..اگر چه پژوهشگر در این تحقیق با محدودیت هایی چون محدود کردن جامعه آماری ومحدود کردن سرمایه های فکری رو به رو بوده است اما نتایج بدست آمده در این تحقیق با تکیه بر تحقیقات انجام شده در سایر تحقیقات همخوانی دارد.
کلمات کلیدی: سرمایه های انسانی ، سرمایه های ساختاری ، سرمایه های ارتباطی ، مدیریت ارتباط با مشتریان
فهرست مطالب
فصل اول
کلیات تحقیق 1
مقدمه: 2
1-1- بیان مسئله 3
1-2- ضرورت و اهمیت تحقیق 5
1-3- سوالات تحقیق 6
1-5-اهداف تحقیق 7
1-5- بهروران تحقیق 7
1-6- فرضیه های تحقیق 8
1-6-روش تحقیق 8
1-6-1- جامعه و نمونه آماری 8
1-6-2- ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1-6-3- قلمرو مکانی تحقیق 9
1-6-4- قلمرو زمانی تحقیق 9
1-6-5-قلمرو موضوعی 9
1-6-تعریف واژگان تحقیق
فصل دوم
مروری بر ادبیات تحقیق
11
مقدمه: 12
بخش اول) سرمایه های فکری 12
2-1-1- دسته بندی دارایی های سازمان 13
2-1-2- سرمایه های فکری 14
2-1-3- مفهوم سازی های سرمایه فکری و اجزای آن 17
2-1-4-الگو های اندازه گیری سرمایه های فکری 24
2-1-4-1- الگوی رهیاب اسکاندیا 24
2-1-4-2- الگوی شاخص سرمایه ی فکری 25
2-1-4-3- الگوی تکنولوژی بروکینگ 26
2-1-4-4- الگوی نمایشگر دارایی های نامشهود 27
2-1-4-5- الگوی کارت امتیازی متوازی 28
2-1-5- مدیریت سرمایه فکری 29
بخش دوم) مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM): 32
2-2- مدیریت ارتباط با مشتریان 32
2-3- بررسی مدل های مدیریت ارتباط با مشتری 35
2-3-1- مدل توسعه یافته مدیریت ارتباط با مشتری 35
2-3-2- مدل گوپا و شارما
2-3-3- مدل گاریدو و پادیلا 37
2-3-4- مدل جامع مدیریت ارتباط با مشتریان 38
2-3-5- مدل گام به گام پیاده سازی سیستم های سازمانی 39
2-3-6- گام های متوالی بکارگیری 39
2-3-7- مدل ایمهوف (2002) 40
2-3-8- مدل دانشگاه استکلهم 40
2-3-10- مدل شرکت دتکون 40
2-4-5- مروری بر تحقیقات انجام شده 41
مدل2-13 – مدل مفهومی برگرفته از مدل فانگ (2009) و مورونو (2011) 44
مدل2-13 – مدل پیشنهادی تحقیق 45
فصل سوم
روش تحقیق 46
مقدمه 47
3-1-روش تحقیق 47
3-1-1- طبقه بندی تحقیق بر مبنای هدف 48
3-1-2- طبقه بندی تحقیق بر مبنای روش 48
3-2-مراحل اجرای تحقیق 48
3-3- متغیر های تحقیق 49
3-5- ابزار جمع آوری اطلاعات 50
3-6- ویژگی های فنی ابزار اندازه گیری 51
3-6-1- روایی 51
3-6-2- پایایی 52
3-7- مشخصات جامعه آماری: 53
3-8- معرفی روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات 54
-8-1- آزمون های توزیع داده ها (نیکویی برازش) 54
3-8-2- تحلیل همبستگی 54
3-8-3- ضریب همبستگی پیرسون 54
3-8-4-رگرسیون خطی ساده 55
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل اطلاعات 56
مقدمه: 57
4-1- بخش اول آمار توصیفی 57
4-1-1- بررسی متغیرهای جمعیت شناختی به کمک آمار توصیفی: 57
4-1-2- بررسی توصیفی متغیر مستقل و وابسته تحقیق 63
4-2- بخش دوم آمار استنباطی: 65
4-2-1- آزمون نرمال بودن مولفه¬های تحقیق 65
4-2-2- آزمون فرضیه های تحقیق 67
4-2-3- آزمون فرضیه فرعی اول 67
4-2-4- آزمون فرضیه فرعی دوم 69
4-2-5- آزمون فرضیه فرعی سوم 70
4-2-6- آزمون فرضیه اصلی و رتبه بندی عوامل موثر 71
فصل پنجم
جمع بندی و نتیجه گیری 75
مقدمه 76
5-1- نتایج پژوهش : 76
5-1-1-نتایج حاصل از اطلاعات جمعیت شناختی جامعه آماری 76
5-1-2- خلاصه نتایج آزمون های استنباطی 78
5-2- مدل نهایی تحقیق 79
5-3-تحلیل نتایج حاصل ازفرضیه های تحقیق 80
5-4-پیشنهادات کلی 83
5-5-محدودیت های پژوهش 84
5-5-1-محدودیت های در اختیار محقق 84
5-5-2-محدودیت های خارج از اختیار محقق 84
-6-پیشنهاد هایی برای تحقیقات آینده 85
منابع و ضمائم 86
منابع: 92
فهرست جداول
جدول2-1- تعاریف سرمایه فکری(علوی و قریشی،1386) 16
جدول2-3-: مفهوم سازی های سرمایه فکری و اجزای آن ( دهدشتی و بابایی نژاد، 1389) 18
جدول2-6- ابعاد مدل توسعه یافته مدیریت ارتباط با مشتری ( خانکی ، 1387) 36
جدول 3-1- متغیرهای تحقیق 50
جدول 3-2- پایایی 53
جدول 4-1 توزیع فراوانی جنسیت جامعه 58
جدول4-3 توزیع فراوانی تحصیلات جامعه 61
جدول 4-4 توزیع فراوانی سن جامعه 63
جدول 4-6- نتایج آزمون آماری بررسی توزیع نرمال بودن مولفه¬های تحقیق 67
جدول4-7- ضریب همبستگی بین مولفه های سرمایه های انسانی و عملکرد سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان 68
جدول 4-10- جدول ANOVA 72
جدول 4-11- رگرسیون 73
جدول 5-1- خلاصه نتایج آزمون های استنباطی 79
فهرست نمودارها
نمودار2-8- اجزای سرمایه فکری به نقل از مجتهد زاده و همکارانش (1389) 23
نمودار2-1- الگوی رهیاب اسکاندیا (ادوینسون،2003) 25
نمودار2-2- الگوی شاخص سرمایه ی فکری(روس،2003) 26
نمودار 2-3- الگوی تکنولوژی بروکینگ(بروکینگ،2002) 27
نمودار2-4- الگوی نمایشگر دارایی های نامشهود به نقل از انوری و رستمی (1382) 28
نمودار 2-5- الگوی کارت امتیازی متوازی به نقل از مجتهد زاده و همکارانش (1389) 29
نمودار2-6-مدیریت سرمایه فکری به نقل از میرکمالی، (1387) 30
نمودار2-7-مدیریت راهبردی سرمایه فکری (میرکمالی،1387) 31
نمودار2-9- مدل بلوغ توسعه یافته( خانکی ، 1387) 36
نمودار2-10- مدل گوپا و شارما (2009) 37
نمودار2-11- مدل گاریدو و پادیلا (2011) 38
نمودار2-12- مدل جامع مدیریت ارتباط با مشتریان (یانگ ،2009) 39
نمودار 4-1 توزیع فراوانی جنسیت جامعه 58
نمودار 4-2 توزیع فراوانی سابقه کاری 59
نمودار 4-3 توزیع فراوانی تحصیلات جامعه 62
نمودار 4-5- بررسی توصیفی مغیر مستقل و وابسته تحقیق 65
نمودار 4-6- نمودار ضرائب معادله رگرسیون 73
نمودار5-1 – مدل نهایی تحقیق 80
فهرست اشکال
شکل3-1 مراحل تحقیق 49
شکل 3-2- مدل مفهومی 50
عنوان : مطالعه ارتباط اجزاء سرمایه فکری با عملکردمدیریت ارتباط با مشتریان CRM کارکنان بانک سپه منطقه مرکزی تهران
فرمت : doc
تعداد صفحات :111

-
پاسخ رفتاری کاربران به تبلیغات اینترنتی: تبیین نقش اعتماد و نگرش به تبلیغات اینترنتی
- موضوع : فنی و مهندسی
- فرمت اصلی فایل : doc
- تعداد صفحات : 139
- حجم فایل: 0.44 mb
چکیده
در عصر حاضر به دنبال پیشرفت فناوری و اطلاعات، رقابت بین کسب و کارها نیز شدت یافته است. چگونگی ارائه برندها، محصولات یا خدمات برای اینکه مورد توجه بیشتر مصرف¬کنندگان قرار گرفته و متمایز بودن آنها برجسته گردد تا افراد مجذوب آنان گردند و یا تمایل به خرید آنان داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است. به علاوه با نوآوری¬های به وجود آمده در فناوری و توسعه اینترنت، تجارت الکترونیک رونق بسیاری پیدا کرده است. با توجه به این امر، تبلیغات به ویژه در بستر اینترنت، عامل مهم و تاثیرگذاری در تجارت الکترونیک می¬باشد.
بدین ترتیب، تحقیق حاضر به موضوع پاسخ رفتاری کاربران به تبلیغات اینترنتی: تبین نقش اعتماد و نگرش به تبلیغات اینترنتی پرداخته است. جامعه آماری این تحقیق کلیه کاربران جامعه مجازی ایرانیان است و حجم نمونه 385 نفر می¬باشد. نمونه¬گیری به روش در دسترس انجام شد. کلیه داده¬های پژوهش از طریق پرسشنامه گردآوری شد. جهت سنجش اعتبار پرسشنامه از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شده است و جهت بررسی روایی سازه از شاخص AVE استفاده گردید که نشان دهنده برخورداری پرسشنامه از روایی مناسب بوده است.
تجزیه و تحلیل داده¬ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزارهای SPSS 16 و Warp PLS 3 انجام شد. نتایج نشان داد که بین نگرش به تبلیغات اینترنتی و اعتماد به تبلیغات اینترنتی رابطه مثبت و معنی¬داری وجود دارد. همچنین بین اعتماد به تبلیغات اینترنتی و کلیک تبلیغات، کلیک تبلیغات و خرید اینترنتی نیز رابطه مثبت و معنی¬داری وجود دارد. اما بین نگرش به تبلیغات اینترنتی و کلیک تبلیغات رابطه¬ای یافت نشد. براساس نتایج حاصل از تحقیق پیشنهاد می¬شود که با کنترل متغیرهای تأثیرگذار بر نگرش به تبلیغات اینترنتی و ایجاد نگرش مثبت¬تر نسبت به آن، اعتماد مشتریان را افزایش داده تا از این طریق علاقه به کلیک کردن برای دیدن تبلیغات اینترنتی در آنها افزایش یابد و از این طریق میزان خرید اینترنتی که به طور معمول هزینه کمتری را برای شرکت¬ها و مشتریان دارد، نیز بیشتر گردد.
کلیدواژه: تجارت الکترونیک، تبلیغات اینترنتی، پاسخ رفتاری کاربران، اعتماد به تبلیغات اینترنتی، نگرش به تبلیغات اینترنتی.
فهرست مطالب
فصل اول: کلیات تحقیق
1-1- مقدمه 2
1-2- اهمیت موضوع 2
1-3- بیان مسأله 3
1-4- سوالات تحقیق 6
1-5- چارچوب نظری تحقیق 6
1-6- فرضیه¬های تحقیق 7
1-7- اهداف تحقیق 7
1-8- قلمرو تحقیق 8
1-8-1- قلمرو مکانی 8
1-8-2- قلمرو زمانی 8
1-8-3- قلمرو موضوعی 8
1-9- تعریف واژگان تخصصی 8
1-10- خلاصه فصل9
1-11- ساختار کلی تحقیق 9
فصل دوم: ادبیات تحقیق
2-1- مقدمه 12
2-2- تبلیغات 12
2-2-1- وظایف تبلیغات 13
2-2-1-1- جلب توجه 13
2-2-1-2- ایجاد علاقه 14
2-2-1-3- تحریک تمایل 14
2-2-1-4- سوق دادن به خرید 14
2-2-2- اثر بخشی تبلیغات 15
2-2-2-1- اندازه¬گیری ورودی¬ها 15
2-2-2-2- اندازه¬گیری خروجی¬ها 15
2-2-2-3- اندازه¬گیری فرآیندها 16
2-3- اینترنت و بازاریابی 16
2-3-1- تعاملی بودن 17
2-3-2- کنترل مصرف¬کنندگان 17
2-3-3- شخصی¬سازی 18
2-3-4- ظرفیت اطلاعاتی 18
2-3-5- تجارت الکترونیک 18
2-4- تبلیغات اینترنتی 19
2-4-1- ویژگی¬های مهم تبلیغات اینترنتی 22
2-4-2- محدودیتهای تبلیغات اینترنتی 23
2-4-3- انواع روش¬های تبلیغات اینترنتی 23
2-5- نگرش 26
2-5-1- عناصر نگرش 29
2-5-2- نحوه شکل¬گیری نگرش 30
2-5-3- نگرش نسبت به تبلیغات اینترنتی 30
2-6- اعتماد 33
2-6-1- اعتماد و اعتبار به عنوان ساختارهایی مستقل 34
2-6-2- سه بعد موجود در ذات اعتماد به تبلیغات 35
2-7- پاسخ رفتاری 36
2-7-1- کلیک تبلیغات 37
2-7-2- خرید اینترنتی 38
2-8- جامعه مجازی 39
2-9- مروری بر مطالعات صورت گرفته 40
2-9-1- پژوهشهای خارجی 40
2-9-2- پژوهشهای داخلی 44
فصل سوم: روش شناسی تحقیق
3-1- مقدمه 48
3-2- روش تحقیق 48
3-3- متغیرهای تحقیق و الگوی مفهومی تحقیق 48
3-4- مراحل انجام تحقیق 50
3-5- جامعه و نمونه آماری 52
3-5-1- تعیین حجم نمونه و روش نمونه¬گیری 52
3-6- ابزار سنجش 53
3-6-1- تدوین پرسشنامه 54
3-7- روایی پرسشنامه 57
3-8- پایایی پرسشنامه 58
3-9- روش¬های تجزیه و تحلیل داده¬ها 58
3-10- تحلیل عامل اکتشافی 59
3-10-1- پیش شرط¬های تحلیل عامل اکتشافی 59
3-11- مدل¬سازی معادلات ساختاری 60
3-11-1- برازش مدل 62
3-11-1-1-برازش مدل اندازه¬گیری 62
3-11-1-2- معیارهای ارزیابی برازش بخش ساختاری 63
3-11-1-3- معیارهای ارزیابی برازش کلی مدل 64
3-11-2- آزمون فرضیه¬ها 65
3-11-2-1- بررسی ضرایب معناداری z یا t-values یا p-values 65
3-11-2-2- بررسی ضرایب استاندارد شده بار عاملی مربوط به مسیرهای هر یک از فرضیه¬ها 65
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
4-1- مقدمه 67
4-2- ویژگی¬های جمعیت¬شناختی پاسخگویان و جامعه¬ آماری 67
4-2-1- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب جنسیت 67
4-2-2- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب سن 69
4-2-3- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب تحصیلات 70
4-2-4- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب درآمد 71
4-2-5- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب حدود میزان استفاده از اینترنت در طول هفته 73
4-2-6- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب مدت زمان آغاز خرید اینترنتی 75
4-3- بررسی توزیع نرمال داده¬های تحقیق 76
4-3-1- آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای توزیع نرمال نگرش به تبلیغات اینترنتی 76
4-3-2- آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای توزیع نرمال اعتماد به تبلیغات اینترنتی 77
4-3-3- آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای توزیع نرمال کلیک تبلیغات اینترنتی 77
4-3-4- آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای توزیع نرمال خرید اینترنتی 77
4-4- تحلیل عامل اکتشافی 78
4-4-1- تحلیل عامل اکتشافی انعکاسی بعد شناختی اعتماد 78
4-4-2- تحلیل عامل اکتشافی انعکاسی بعد احساسی اعتماد 80
4-4-3- تحلیل عامل اکتشافی انعکاسی بعد رفتاری اعتماد 82
4-5- آزمون مدل مفهومی تحقیق 83
4-5-1- برازش مدل¬های اندازه¬گیری 83
4-5-2- برازش مدل¬های ساختاری 85
4-5-3- برازش کلی مدل 87
4-5-4- آزمون فرضیه 87
4-5-4-1- نتیجه آزمون فرضیه 87
فصل پنجم: نتایج و پیشنهادات
5-1- مقدمه 92
5-2- بررسی نتایج تحقیق 92
5-2-1- نتایج حاصل از آزمون فرضیه اول 93
5-2-2- نتایج حاصل از آزمون فرضیه دوم 93
5-2-3- نتایج حاصل از فرضیه سوم 93
5-2-4- نتایج حاصل از فرضیه چهارم 94
5-3- جنبه های نوین پژوهش
94 5-4- اصه و نتیجه¬گیری 94
5-5- محدودیت 95
5-6- پیشنهادات تحقیق 95
5-6-1- پیشنهادات کاربردی 95
5-6-2- پیشنهادات برای تحقیقات آتی 96
فهرست منابع
الف) منابع فارسی 98
ب) منابع لاتین 101
ضمائم
الف) پرسشنامه107
ب) جدول های مربوط به نتایج آزمون های آماری111
فهرست شکل ها
شکل 1-1- مدل مفهومی تحقیق 7
شکل 3-1- مدل مفهومی تحقیق 49
شکل 3-2- مراحل انجام تحقیق 51
شکل 4-1- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب جنسیت 68
شکل 4-2- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب سن 69
شکل 4-3- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب تحصیلات 71
شکل 4-4- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب درآمد 72
شکل 4-5- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب حدود میزان استفاده از اینترنت در طول هفته 74
شکل 4-6- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب مدت زمان آغاز خرید اینترنتی 76
شکل 4-7- مدل مفهومی تحقیق 86
فهرست جدول ها
جدول 3-1- شاخص¬های مطرح شده در تحقیق 54
جدول3-2- میانگین واریانس استخراج شده 57
جدول3-3- ضریب آلفای کرونباخ متغیرها 58
جدول3-4- دلایل استفاده از پی ال اس 61
جدول4-1- فراوانی و درصد جنسیت پاسخگویان 67
جدول 4-2- فراوانی و درصد سن پاسخگویان 69
جدول4-3- فراوانی و درصد پاسخگویان بر حسب تحصیلات 70
جدول4-4- فراوانی و درصد پاسخگویان بر حسب درآمد 71
جدول4-5- فراوانی و درصد پاسخگویان بر حسب حدود میزان استفاده از اینترنت در طول هفته 73
جدول4-6- فراوانی و درصد پاسخگویان بر حسب مدت زمان آغاز خرید اینترنتی 75
جدول4-7- آزمون کولموگروف اسمیرنوف 76
جدول4-8- آزمون کولموگروف اسمیرنوف 77
جدول4-9- آزمون کولموگروف اسمیرنوف 77
جدول4-10- آزمون کولموگروف اسمیرنوف 78
جدول4-11- آزمون بارتلت و کی ام ا 78
جدول4-12- اشتراک مولفه¬ها 78
جدول4-13- واریانس کلی بیان شده 79
جدول4-14- ماتریس مولفه¬ها 80
جدول4-15- آزمون بارتلت و کی ام ا 80
جدول4-16- اشتراک مولفه¬ها 80
جدول4-17- واریانس کلی بیان شده 81
جول4-18- ماتریس مولفه¬ها 81
جدول4-19- آزمون بارتلت و کی ام ا 82
جدول4-20-اشتراک مولفه¬ها 82
جدول4-21- واریانس کلی بیان شده 82
جدول4-22- ماتریس مولفه¬ها 83
جدول4-23- بارهای عاملی 84
جدول4-24- نتایج سه معیار آلفای کرونباخ، پایایی ترکیبی و روایی همگرا 85
جدول4-25- برگرفته از روش فورنل و لارکر 85
4-26- معیار R2 86
جدول4-27- معیارQ2 87
جدول4-28- جدول خروجی تحلیل مسیر 88
جدول4-29- جدول خروجی تحلیل مسیر 88
جدول4-30- جدول خروجی تحلیل مسیر 89
جدول4-31- جدول خروجی تحلیل مسیر 89
جدول4-32- نتایج حاصل از آزمون فرضیه¬ها 90
عنوان : پاسخ رفتاری کاربران به تبلیغات اینترنتی: تبیین نقش اعتماد و نگرش به تبلیغات اینترنتی
فرمت : doc
تعداد صفحات :139

-
بررسی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی در ایران
- موضوع : مدیریت
- فرمت اصلی فایل : doc
- تعداد صفحات : 140
- حجم فایل: 0.31 mb
چکیده
پژوهش حاضر به ارزیابی پذیرش بانکداری اینترنتی از سوی مشتریان با استفاده از مدل پذیرش فناوری دیویس پرداخته است. روش تحقیق مورد استفاده پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری موردنظر کسانی هستند که در شعب بانک پارسیان استان مازندران حساب دارند. روش نمونه گیری در دسترس بوده است که تعداد 164 نفر از مشتریان شعب بانک پارسیان انتخاب شد و جهت گرداوری اطلاعات، پرسشنامه بین آنان توزیع شد و جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون آماری همبستگی پیرسون و آزمون رتبه بندی فریدمن استفاده گردید.
در این پژوهش رابطه متغیرهای عوامل خارجی (شدت استفاده از وب ، دامنه تمایل به نواوری ، تجربه خرید اینترنتی قبلی، رضایتمندی از شعب بانکهای سنتی و رضایت مندی از دستگاههای ATM) ، ادراک از سهولت استفاده، ادراک از سودمندی و اعتماد را نسبت به پذیرش بانکداری اینترنتی از سوی مشتریان مورد سنجش قرار گرفت. در پژوهش حاضر، با بررسی رابطه بانکداری اینترنتی وعوامل موثر بر پذیرش آن نتیجه گرفته شد که در بین انواع عوامل تاثیر گذار، مهم ترین عامل، عوامل خارجی است .
سپس به ترتیب ، اعتماد ، سهولت درک شده و در نهایت سودمندی درک شده بیشترین تا کمترین رابطه را با بانکداری اینترنتی دارند.
واژگان کلیدی
پذیرش بانکداری اینترنتی ،مدل پذیرش تکنولوژی.
فهرست مطالب
ت چکیده
ث فهرست مطالب
ز فهرست اشکال
س فهرست جداول
فصل اول- کلیات پژوهش
2 1-1- مقدمه
2 1-2- بیان مسأله
4 1-3- ضرورت و اهمیت تحقیق
6 1-4- سؤال تحقیق
6 1-5- اهداف تحقیق
6 1-6- فرضیه¬های تحقیق
7 1-7-مدل مفهومی تحقیق
8 1-8- روش تحقیق
8 1-9-قلمرو تحقیق
8 1-9-1- قلمرو مکانی
8 1-9-2- قلمرو زمانی
8 1-9-3-قلمرو موضوعی
9 1-10- تعریف واژگان کلیدی
11 1-11-خلاصه فصل
فصل دوم- مرور ادبیات پژوهش
13 2-1- مقدمه
14 2-2- مدل پذیرش تکنولوژی
18 2-3- اعتماد
2-4عوامل خارجی
19 2-4-1-تجربیات و ویژگی های مشتری
20 2-4-2- رضایتمندی
21 2-5- صنعت بانکداری
21 2-5-1-بانک و بانکداری در گذر زمان
22 2-5-2- کانالهای ارائه خدمات بانکها
23 2-6- بانکداری الکترونیکی
24 2-6-1- خدمات بانکداری الکترونیکی
24 2-6-2-مزایای بانکداری الکترونیک
26 2-6-3-مقایسه بانکداری سنتی با بانکداری الکترونیکی
27 2-6-4-مشکلات و موانع گسترش بانکداری الکترونیکی در ایران
27 2-6-4-1- جنبه داخلی
27 2-6-4-1-1-مشکلات مربوط به زیرساختهای اساسی
28 2-6-4-1-2- کمبود سرمایههای انسانی مناسب برای پیشبرد بانکداری الکترونیکی در ایران
30 2-6-4-1-3- موانع فرهنگی و اجتماعی و آموزشی در گسترش بانکداری الکترونیکی
312-6-4-2-جنبه های خارجی
31 2-7- بانکداری اینترنتی
34 2-7-1- انواع بانکداری اینترنتی
35 2-7-2- ضرورت توسعه بانکداری اینترنتی
36 2-7-3-تاریخچه بانکداری اینترنتی
38 2-7-4-بانکداری اینترنتی در ایران
39 2-7-5-محدودیت های بانکداری اینترنتی
40 2-8- تاریخچه و معرفی بانک پارسیان
40 2-8-1- اهداف
40 2-8-2- مدت زمان
41 2-8-3- سرمایه بانک
41 2-8-4-خط مشی بانک
41 2-8-4-1-چشم انداز
41 2-8-4-2-ماموریت
42 2-8-4-3-ارزش های سازمانی
43 2-8-4-4-اصول رفتار حرفه ای کارکنان
43 2-8-4-4-1-مسئولیت پذیری، شفاف سازی و انطباق با اصول رفتار حرفه ای
43 2-8-4-4-2- ایجاد و حفظ احترام متقابل در محیط کار بین تمامی کارکنان و برخورد با مشتریان
43 2-8-4-4-3- حفاظت اطلاعات شخصی مشتری و اطلاعات بانک
44 2-8-4-4-4- قبول هدایا ، پیشنهاد تفریح و سایر موارد (انتفاع شخصی
44 2-8-4-4-5- استفاده از منابع بانک طبق ضوابط
44 2-8-4-4-6-تراکنش های مالی
44 2-8-4-4-7-تطابق با قوانین، دستورالعملها و سیاستهای بانک
45 2-8-4-4-8-پرهیز از تضاد منافع
45 2-8-4-4-9-جلوگیری از پولشوئی و یا تقلب
45 2-8-4-4-10- تلاش برای درک مفاهیم این اصول
46 2-9- مروری بر پیشینه تحقیقات انجام شده
46 2-9-1- پژوهشهای خارجی
49 2-9-2- پژوهشهای داخلی
55 2-10- جمع بندی تحقیقات پیشین
59 2-11- خلاصه فصل
فصل سوم- روش شناسی پژوهش
61 3-1- مقدمه
61 3-2- روش تحقیق
63 3-3- جامعه و نمون? آماری
64 3-4- روش نمونه¬گیری و تعیین حجم نمونه
66 3-5- تعریف عملیاتی متغیر های تحقیق
66 3-5-1-متغیر مستقل
67 3-5-2-متغییر وابسته
67 3-6- فرضیه¬ها و مدل مفهومی تحقیق
69 3-7-روش ها و ابزار جمع آوری اطلاعات
70 3-8-ابزار سنجش تحقیق
70 3-8-1-پرسش نامه
71 3-9-روایی و پایایی پرسشنامه تحقیق
71 3-9-1- روایی پرسشنام? پژوهش
72 3-9-2- پایایی پرسشنام? پژوهش
73 3-10- روش آزمون فرضیه ها
743-11- خلاصه فصل
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها
76 4-1- مقدمه
76 4-2- ویژگی¬های جمعیت شناختی پاسخ¬دهندگان و جامعه آماری
77 4-2-1- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب جنسیت
78 4-2-2- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب سن
79 4-2-3- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب وضعیت تأهل
80 4-2-4- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب میزان تحصیلات
81 4-2-5- توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب درآمد ماهیانه
82 4-3- تحلیل استنباطی داده¬ها
82 4-3-1- آزمون همبستگی فرضیه ها
82 4-3-1-1- همبستگی بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و عوامل خارجی
83 4-3-1-2- همبستگی بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و سهولت درک شده
844-3-1-3- همبستگی بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و سودمندی درک شده
86 -3-1-4- همبستگی بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و اعتماد
87 4-3-1-5-همبستگی بین عوامل خارجی بر پذیرش بانکداری اینترنتی
88 4-3-2- آزمون رتبه بندی فریدمن
89 4-3-2-1- نتیجه آزمون معنی داری فریدمن برای اولویت بندی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی
90 4-4- نتایج
91 4-5- خلاصه فصل
فصل پنجم: یافته ها، نتیجه گیری و پیشنهادات
93 5-1- مقدمه
93 5-2- مروری مختصر بر روند پژوهش
955-3- یافته¬ها
96 5-4- نتیجه¬گیری
97 5-5- پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده
98 5-6- محدودیت¬های پژوهش
99 5-7-خلاصه فصل
فهرست منابع و مأخذ
102 منابع فارسی
108 منابع لاتین
112 ضمائم و پیوست¬ها
فهرست اشکال
7 شکل شماره (1-1) مدل مفهومی سنتوریدیز و کریستی
16 شکل شماره (2-1) مدل اولیه پذیرش فناوری دیویس (TAM
17 شکل شماره (2-2) مدل مفهومی پژوهش
68 شکل شماره (3-1) مدل مفهومی سنتوریدیز و کریستی
فهرست جداول
26 جدول شماره (2-1) مقایسه بانکداری سنتی با بانکداری الکترونیکی
56 جدول شماره (2-2) جمع¬بندی تحقیقات انجام شد? خارجی
57 جدول شماره (2-3) جمع¬بندی تحقیقات انجام شد? داخلی
66 جدول شماره (3-1) تعریف متغیر مستقل
67 جدول شماره (3-2) تعریف متغیر وابسته
69 جدول شماره (3-3) متغیرهای تحقیق
77 جدول شماره (4-1) توزیع فراوانی و درصدِ پاسخگویان بر حسب جنسیت
78 جدول شماره (4-2) توزیع فراوانی و درصدِ پاسخگویان بر حسب سن
79 جدول شماره(4-3) توزیع فراوانی و درصدِ پاسخگویان بر حسب وضعیت تأهل
80 جدول شماره (4-4) توزیع فراوانی و درصدِ پاسخگویان بر حسب میزان تحصیلات
81 جدول شماره (4-5) توزیع فراوانی و درصدِ پاسخگویان بر حسب میزان درآمد
83 جدول شماره (4-6) آزمون همبستگی اسپیرمن بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و عوامل خارجی
84 جدول شماره (¬4-7) آزمون همبستگی اسپیرمن بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و سهولت درک شده
85 جدول شماره (4-8) آزمون همبستگی اسپیرمن بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و سودمندی درک شده
86 جدول شماره (4-9) آزمون همبستگی اسپیرمن بین پذیرش استفاده از بانکداری اینترنتی و اعتماد
87 جدول شماره (4-10) آزمون همبستگی اسپیرمن بین عوامل خارجی بر پذیرش بانکداری اینترنتی
89 جدول شماره (4-11) آزمون فریدمن عوامل موثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی
89 جدول شماره (4-12) نتایج آزمون فریدمن عوامل موثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی
عنوان : بررسی عوامل موثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی در ایران
فرمت : doc
تعداد صفحات :140