
-
پاورپوینت سازه های بلند
- موضوع : عمران و ساختمان
- فرمت اصلی فایل : ppt
- تعداد صفحات : 31
- حجم فایل: 0.93 mb
پاورپوینت سازه های بلند در 31 اسلاید تهیه شده و برای رشته مهندسی عمران و ساختمان کاربرد دارد. این پاورپوینت قابل ویرایش بوده و امکان ایجاد تغییرات در آن وجود دارد. در ادامه بخشی از این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم و در صورت نیاز به داشتن اطلاعات کامل در خصوص سازه های بلند می توانید این پاورپوینت را دریافت نموده و استفاده نمایید.
از نظر مهندسی؛ سازه بلند به سازه ای اطلاق می شود که نسبت ارتفاع به ابعاد دیگر آن باعث شود نیروهای جانبی ناشی از باد و زلزله ، بر طراحی آن تاثیر قابل توجهی بگذارد و یا از دیدگاهی دیگر ساختمان های بالای ده طبقه و زیر صد طبقه را ساختمان بلند و بالای صد طبقه را آسمان خراش می نامند لذا مقاوم سازی
در این سازه ها به علت ارتفاع زیاد از دو نظر مورد اهمیت بسیار می باشند
- اثیر نیروی باد بر سازه
- تاثیر نیروی زلزله
در این پاورپوینت به روشهایی که برای مهار نیروی باد بر سازه به کار می روند؛ خواهیم پرداخت.
نیروی باد: سازه های بلند اولیه به علت وزن زیاد ساختمان با دیوارهای باربر ساخته شده از مصالح بنایی چنان بودند که نیروی باد قادر نبود به جاذبه زمین غلبه کند .
با افزایش ارتفاع، سرعت باد افزایش می یابد. سرعت متوسط باد، استاتیک است؛ یعنی ثابت است ولی سرعت وزش های ناگهانی دینامیکی است؛ بنابراین در طراحی ساختمان ها علاوه بر خمش یک طرفه (ناشی ازبرخورد باد به یک طرف ساختمان(، خمش دو طرفه که تنش های برشی و پیچشی اضافی روی اعضای سازه وارد می کند و در نهایت تغییر مکان دوطرفه ایجاد می کند، روبرو هستیم.

-
پاورپوینت مدل های کیفی در منابع آب
- موضوع : عمران و ساختمان
- فرمت اصلی فایل : ppt
- تعداد صفحات : 28
- حجم فایل: 2.39 mb
پاورپوینت مدل های کیفی در منابع آب شامل 28 اسلاید می باشد. در این پاورپوینت مسائلی مطرح شده و روشهای حل آن نیز همراه با مثال هایی آورده شده است. منابع آب شیرین جزء لاینفک محیط و حیات محسوب می شوند. زندگی بشر در کره زمین در گرو تامین آب مناسب به لحاظ کمی و کیفی قرار دارد. توسعه روزافزون صنایع با توجه به نیاز شدید صنایع به آب موجب گردید که اغلب آنها در جوار منابع آب احداث شوند تا علاوه بر تامین آب مورد نیاز خود، پساب حاصل از فعالیت های صنعتی را در آب تخلیه نمایند.
ارزیابی اثرات تخلیه پساب
از آنجائیکه پساب تخلیه شده در منابع پذیرنده آبی, اکوسیستم طبیعی منبع را دچار اختلالاتی می نماید لذا برای ارزیابی اثرات تخلیه پساب بر روی منبع پذیرنده لازم است مطالعات خود پالایی انجام شود ضمن آنکه برای تعیین خود پالایی نیاز به یک سری ابزارها مانند مدلهای کیفی می باشد تا بتوان در شرایط مختلف کیفیت آب را پیش بینی کرد.
مدل های کیفی آب های سطحی شامل EXPRESS,SWMM,HSPF,WASP,QUAL2E,WQAM بوده که در این تحقیق قابلیت های عددی آنها مورد بررسی قرار گرفته که بر اساس آن مدل WASP قابلیت شبیه سازی کلیه پارامترهای کیفی و کمی آب سطحی را داراست. مدل WQAM یک مدل استاتیکی است که بطور همزمان قادر به پیش بینی اثرات چند آلاینده را دارا نمی باشد. مدل QUAL2E مدلی است که برای پیش بینی ترکیبات سمی و همچنین رفتار آلاینده ها در خورها و سواحل استفاده نمی شود.
مدل HSPF یک مدل دینامیکی است که قابلیت پیش بینی ترکیبات سمی را ندارد. مدل SWMM هم یک مدل دینامیکی با این تفاوت که قادر به محاسبه تغییرات فلزات سنگین می باشد. اما نهایتا مدل EXPRESS مدلی است دینامیکی که از ترکیبات سمی فقط فلزات سنگین را پیش بینی می نماید. این مدل بیشتر برای بررسی رفتار آفت کش ها در محیط استفاده می شود.

-
پاورپوینت انواع سد و سرریز
- موضوع : عمران و ساختمان
- فرمت اصلی فایل : ppt
- تعداد صفحات : 34
- حجم فایل: 2.52 mb
پاورپوینت انواع سد و سرریز در 34 اسلاید تهیه شده است. این پاورپوینت شامل بخش های انواع سدها ، گروه های فنی اجرا ، آب بند در سدها ، آسترها و پوششها ، سرریز در سدهای خاکی و سایر نکات مربوط به سد و سرریز می باشد که با دانلود این فایل به تمام اطلاعات آن دسترسی خواهید داشت. بخشی از ابتدای پاورپوینت را در ادامه برای شما قرار داده ایم.
سدهای خاکی
سدهای خاکی مصالحشان را از همان منطقه احداث و یا نواحی نزدیک تأمین می کنند ، و اصولاً دارای هسته رسی می باشند . رس بر اثر تماس با آب مانع نفوذ و انتقال آب و رطوبت می گردد و مانند نوعی عایق رطوبتی عمل می کند . اگر عمده مصالح تشکیل دهنده سد خاکی یکسان باشند ، سد را همگن می گویند و در غیر اینصورت ناهمگن.
اگر کل سد خاکی از رس باشد سد خاکی همگن است ، اما اگر هسته مرکزی سد رس باشد و دور هسته مرکزی را با سنگهای دانه درشت پر کرده باشند ، سد غیر همگن محسوب می شود. از نظر تحلیل و آنالیز این نوع سدها بسیار حساس می باشند و در عین حال از نظر اجرا و پیاده سازی ساده تر می باشند.اجرای این سد در رودخانه های عریض ساده تر است. مصالح این سد اعم از ریز دانه و درشت دانه بایستی در دسترس باشد. این سدها برای زمینهایی نامناسب از نظر مقاومت مناسب ترین نوع سد می باشند.
سدهای سنگریز
این سدها خودبخود غیر همگن می باشند و حتماً باید یک بافت آب بند در مرکز آن قرار گرفته باشد. شکل این سدها درست مانند سد ناهمگن خاکی با هسته رسی می باشد با این تفاوت که در مرکز سد به جای رس از سنگ ریزه نفوذ ناپذیر استفاده می شود و در دور تا دور سد سنگریزه های دشت تر ریخته می شود.
در برخی موارد رویه سد را به جای سنگریزه با بتن می پوشانند که در آنصورت دیگر نیازی به هسته آب بند نمی باشد. اینگونه سدها اغلب از نوع بلند می باشند. این نوع سد در برابر زلزله بسیار مقاوم هستند . سنگهای ریخته شده برای سد بایستی خاصیتهایی از قبیل جذب کم آب ، سایش کم ، مقاومت فشاری بالا و در برابر سرد و گرم شدن مقاومت خوبی داشته باشند.

-
پاورپوینت پانل های سه بعدی (3D Panel)
- موضوع : عمران و ساختمان
- فرمت اصلی فایل : ppt
- تعداد صفحات : 40
- حجم فایل: 1.43 mb
پاورپوینت پانل های سه بعدی در 40 اسلاید آماده شده و قابل ویرایش می باشد. در این پاورپوینت به مباحثی از جمله پانل های سه بعدی چیست؟ ، خواص پانل های سه بعدی ، انواع پانل های سه بعدی ، موارد استفاده از پانل های سه بعدی دیواری و سقفی ، مصالح روی پانل های مشبک ، مصارف پانل های تولیدی ، مزایای پانل های سه بعدی ، چند نمونه از استفاده سیستم نوین اجرای ساختمان با پانل های سه بعدی و … پرداخته شده و مطالب کاملی در ارتباط با این مباحث بیان شده است.
پانل های سه بعدی چیست؟
1- هسته مرکزی که معمولا از عایق پلی استایرن یا پلی اورتان و یا عایق پشم سنگ و بضخامت های 5 تا 10 سانتیمتر می باشد.
2- دو شبکه فولادی از مفتول بضخامت 3 میلیمتر، چشمه های 8×8 سانتیمتر و بفاصله 1 تا 2 سانتیمتر از هسته مرکزی قرار داشته و بوسیله تعداد زیادی مفتول قطری به هم جوش برقی شده اند.
این پانلها در کارخانه به ابعاد مورد لزوم که نوع دیواری آن معمولا 1×3متری و نوع سقفی آن1×3 و80/0 × 3 متری میباشد تولید و سپس به محل نصب حمل میگردد . پس از نصب از دو طرف در نوع دیواری، با بتن ریز دانه ویا بتن سبک به ضخامت 3 الی 4 سانتیمتر پوشش میگردد و در نوع سقفی پس از نصب، روی آن بضخامت 5 الی 7 سانتیمتر بتن ریزی می شود.
انواع پانل های سه بعدی
* پانلهای سه بعدی دیواری:
1- پانل سه بعدی دیواری باربر:
پانلهای دیواری بار بر را دردیواره سوله ها ، ساختمانهای صنعتی ، دیوارهای محوطه،ساختمانهای بدون استفاده از سازه فلزی یا بتن آرمه(که معمولا یک یا دو طبقه و برای انبوه سازیها می باشد) و … استفاده می نمایند.
2- پانل سه بعدی دیواری غیر باربر:
پانل های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمانهائی که دارای سازه فلزی یا بتنی هستند ، اجرا مینمایند و بدلیل سبک وعایق بودن و … در برجها و سوله ها بسیار کار برد دارد.
* پانل های سه بعدی سقفی:
عرض پانلهای سقفی بین 80 تا 100 سانتی متر است و ضخامت عایق پلی استایرن بکار رفته معمولا 10 تا 15 سانتیمتر می باشد. سقف ها بصورت تیرجه و پانل استفاده می شود و دیگر جزئیات طبق نقشه های اجرائی خواهد بود.

-
پاورپوینت گود برداری و سازه نگهبان
- موضوع : عمران و ساختمان
- فرمت اصلی فایل : pptx
- تعداد صفحات : 106
- حجم فایل: 0 mb
پاورپوینت گود برداری و سازه نگهبان شامل 106 اسلاید می باشد که در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، می توانید اقدام به خرید آن نمایید.
نحوه عملیات گود برداری
بعد از پیاده کردن نقشه و کنترل آن در صورت لزوم اقدام به گود برداری می نمایند . گود برداری برای آن قسمت از ساختمان انجام می شود که در طبقات پایین تر از کف طبیعی زمین ساخته می شوند همانند موتور خانه ها , انبارها , پارکینگ ها و ... . در موقع گود برداری چنانچه محل گود برداری بزرگ نباشد از وسایل معمولی مانند بیل و کلنگ و چرخ دستی استفاده می شود . برای این کار تا عمق معینی که پرتاب خاک با بیل به بیرون امکان پذیر است ( معمولا تا عمق 2 متری ) عمل گود برداری را انجام می دهند و برای ادامه کار پله ای ایجاد نموده و سپس خاک حاصله را از عمق پایین تر از پله را روی پله ایجاد شده ریخته و سپس از روی پله دوباره به خارج منتقل می کنند.
برای گود برداری های بزرگتر استفاده از بیل و کلنگ مقرون به صرفه نبوده و بهتر است از وسایل مکانیکی نظیر لودر استفاده شود . در اینگونه موارد برای خارج کردن خاک از محل گود برداری و حمل آن به خارج از کارگاه از سطح شیبدار استفاده می کنند . به این صورت که در ضمن گود برداری سطح شیب داری در کنار گود برای عبور کامیون و غیره ایجاد می شود که بعد از اتمام کار این قسمت توسط کارگر برداشته می شود.
سازه نگهبان:
در بسیاری از پروژه های ساختمانی لازم است که زمین به صورتی خاکبرداری شود که جداره های آن قائم یا نزدیک به قائم باشد. فشار جانبی وارد بر این جداره ها ناشی از رانش خاک بر اثر وزن خود آن ، و نیز سر بار های احتمالی روی خاک کنار گود می باشد. این سربارها می توانند شامل خاک بالاتر از تراز افقی لبه ی گود ، ساختمان مجاور ، بارهای ناشی از بهره برداری از معابر مجاور و … باشند. به منظور جلوگیری از ریزش ترانشه و تبعات منفی احتمالی ناشی از این خاکبرداری ، سازه های موقتی را برای مهار ترانشه اجرا می کنند که به آن سازه های نگهبان می گویند.
.
کلیات:
انواع خاک
تقیسم بندی زمین از نظر مقاومت
پی کنی
سازه نگهبان
سوالات
.
عنوان: گود برداری و سازه نگهبان
فرمت: پاورپوینت
تعداد صفحات: 106 اسلاید